KIDC Korçë 14 Maj, 2021

“Workshop në qendrën KIDC Korçë

Në qendrën KIDC & Youth Lab në Korçë, u zhvillua një orë e hapur leksioni mbi Bashkimin Europian, organizuar nga zv. Dekani i Fakultetit të Shkencave Sociale dhe Humane në Korçë z. Jordan Jorgji!

Më pas grupi i studentëve të Shkencave Sociale dhe Humane zhvilloi një workshop me znj. Suela Koçibellinj, drejtuese e Vizion, mbi aktivizmin, si edhe ndanë sfidat e shqetësimet e tyre në raport me të ardhmen!

Mirëpresim propozimet konkrete për nisma të ardhshme me grupin e të rinjve!

Reago!

#vizionojf

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.