Rreth Nesh

Shoqata Vizion O.J.F e regjistruar me vendim gjykate nr.2180 të rrethit Tiranë, ushtron veprimtarinë e saj humanitare në të gjithë Shqipërinë.

Synimi

Synimi ynë është të kontribuojmë në përmirësimin e jetës së grave dhe fëmijëve në nevojë si edhe të të gjithë njerëzve që jetojnë në kushte të vështira ekonomike, sociale e fizike. Shoqata Vizion O.J.F është tashmë prej afro 15 vjetësh aktive me projektet e saj në zona të ndryshme të Shqipërisë. Ne e dimë që ky është vetëm fillimi dhe shumë punë na pret përpara.

Skuadra

Në skudrën tonë bëjnë pjesë njerëz të specializuar në profesionet përkatëse dhe të gatshëm për të ndihmuar në realizimin e misionit tonë të përbashkët.

Si punojmë

Objektivi ynë është t’u vijmë në ndihmë fëmijëve, grave dhe të gjithë njerëzve në nevojë pa dallim feje, race, krahine apo ideje dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është t’i njohësh vetë këta njerëz dhe të dëgjosh nevojat e tyre.

Misioni Ynë

Shoqata Vizion O.J.F është një organizatë jofitimprurëse në ndihmë të fëmijëve, grave dhe të gjithë njerëzve në nevojë pa dallim feje, race, krahine apo ideje. Misioni ynë është të përmirësojmë jetët e njerëzve në nevojë, t’i mbrojmë ata, të gjendemi pranë tyre dhe së bashku të gjejmë zgjidhjen për të përmirësuar realitetin ku jetojnë.

Vizioni Ynë…
…është Vizioni Juaj

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.