Austri 12 Maj, 2023

“Vizitë studimore në Austri”

Së bashku me fituesit e RINIS 1 dhe RINIS 2, realizuam një vizitë studimore në Austri tek bizneset vendase.

Sabine dhe Manfred, Partnerët tanë të Projekt Albanien, na shoqëruan në këtë vizitë sudimore 2 – ditore.

Të rinjtë sipërmarrës, panë nga afër bizneset dhe pronarët e këtyre bizneseve u treguan se si e kishin filluar sipërmarrjen e tyre dhe sakrificat dhe punën që kishin bërë për të ardhur deri këtu.

Faleminderit Projekt Albanien për mundësinë e pjesëmarrjes në këtë aktivitet!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.