Spitali Bulqizë 30 Korrik, 2020

“Vazhdon ndihma për spitalin Bulqizë’

Vazhdon ndihma për përmirësimin e nivelit të shërbimit në spitalin Bulqizë!
Në bashkëpunim me partnerin tonë IPA  ,Vizioni furnizoi ambjentet e kuzhinës së spitalit Bulqizë me të gjitha pajisjet dhe materialet e nevojshme për të ofruar kushte optimale pune për stafin! Kjo gjë mundëson një shërbim më të mirë për pacientët!
Gjithashtu spitali u furnizua dhe me materiale mjekësore për ambjentet e pediatrisë, maternitetit dhe laboratorëve, në përputhje me kërkesat e vetë personelit mjekësor!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.