Bulqizë, Shqipëri 8 Prill, 2020

“Spitali Bulqizë”

Spitali i Bulqizës është një nga spitalet më të mëdhenj të zonës. Shoqata Vizion OJF i erdhi në ndihmë këtij spitali me materiale dhe pajisje të ndryshme mjekësore. E dimë që kaq nuk mjafton, kur bëhet fjalë për jetë njerëzish ne mundohemi të bëjmë të pamundurën.
Jemi munduar që pajisjet e dërguara nga ana jonë, të shpëtojnë e t’u vijnë në ndihmë këtyre zonave të harruara.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.