Perlat, Mirditë 14 Shkurt, 2022

“Soba të reja për shkollën në Perlat, Mirditë”

Përmes riciklimit, u  prodhuan soba duke përdorur dushet e dala jashtë përdorimit!

Shkolla e Mesme e Bashkuar Perlat, u pajis me 10 soba të reja për 10 klasat e saj.

Në Qendrën e re për Trajnim profesional dhe praktika, në Rrëshen, mjeshtri Edi bëri më të mirën e mundshme për të prodhuar sobat për shkollën e Perlatit!

Qendra Vizion për Trajnim Profesional e cila fillon së shpejti në Rrëshen, mirëpret të rinj e të reja për të mësuar dhe praktikuar profesionin e Mekanikut dhe Saldatorit!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.