Krujë, Mat, Bulqizë, Klos, Dibër 20 Dhjetor, 2022

“Shpërndarja e pakove ushqimore të fundvitit”

Prej disa vitesh Vizion Ojf ndodhet pranë familjeve në nevoje duke i mbështetur ato me pako ushqimore. Tradita vazhdoi edhe këtë fundvit ku u gjendëm pranë 400 familjeve të zonave : Krujë, Mat, Dibër, Bulqizë, Klos me pakot ushqimore dhe me urimet e përzemërta që viti që vjen të jetë sa më i mbarë për ta!

Jemi falënderues për angazhimin e stafeve të të gjitha bashkive, me shpërndarjen në terren duke shkuar pranë çdo familjeje!

Faleminderit edhe vullnetarëve tanë: Armanda, Erinda, Ortenca, Xhejsika Blerta, Vullnet, Ilirjana, për gjithë punën e mirë dhe intensive këto ditë!

Një pako me ushqime për periudhën e festave me urimin që t’ua lehtësojmë disi situatën e vështirë që jetojnë!

Me shpresën që ditë më të mira do të vijnë mot!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.