20 Dhjetor, 2020

“Shpërndarja e pakove ushqimore dhjetor 2020”

Shpërndarja e pakove me ushqime për familjet në nevojë, vazhdoi edhe këtë vit. Me urimin Gëzuar Festat dhe mirësi në çdo shtëpi, ne shkuam në shumë familje në zonat: Dibër, Mat, Krujë, Vorë, Pukë, Vlorë duke u dhënë pakon bazë me ushqime, në mënyrë që të gjitha familjet të gëzojnë sadopak.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.