Blliçe Dibër 25 Prill, 2021

“Shpërndarja e pakove për Ramazan”

Në këto ditë të muajit të madhërueshëm të Ramazanit, këto pako do i gëzojnë  sadopak këto familje.

U rikthyem në terren me Pakot Ushqimore ndihmë për familjet në nevojë në Blliçe, Dibër!

Ne shpërndamë 30 pako për familjet në nevojë Dibër dhe ne jemi shumë të lumtur që të ndihmojmë me aq sa mundemi.

Ditë më të mira ju urojmë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.