Luzni Dibër 28 Shtator, 2021

Shkolla “Katund i ri” Luzni Dibër

Ne besojmë fort që arsimimi është rruga e vetme drejt një të ardhme më të mirë për fëmijët kudo që janë!

Shkolla “Katund i ri” Luzni në Dibër këtë vit bëri një rikonstruksion total të ambjenteve të saj, duke filluar nga çatia e re, dyert e dritaret e reja për të gjithë shkollën, banka, tavolina, karrige, sallë e informatikës me kompjutera të rinj, dera kryesore e re, materiale didaktike për klasat dhe për kopshtin tituj librash për bibliotekën, sheshi sportiv përpara shkollës.

Sot shkolla Katund i Ri ofron ambjente komode për nxënësit!

Faleminderit IPA dhe Juniors për këtë kontribut.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.