Sopot , Bulqizë 7 Maj, 2021

“Shkolla Jashar Kola Sopot

Në shkollën 9-vjeçare “”Jashar Kola” në Sopot, Bulqizë, dhuruam një set PC dhe një printer 3 në 1, të domosdoshme për punën e përditshme të stafit mësimor!

Shumë shpejt do kthehemi për të vazhduar me kontributin për përmirësimin e mëtejshëm të kushteve, në vijim të ndihmës që prej vitit 2019 në këtë shkollë!

#vizionojf

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.