Hotesh, Dibër 20 Maj, 2021

“Shkolla fillore në Hotesh

Edhe pse jemi në fund të vitit shkollor, ne vazhdojmë intensivisht punën në terren, për përmirësimin e kushteve në shkolla në zona të largëta!

Shkolla fillore Hotesh në Dibër u furnizua me tavolina, karrige, soba, dërrasa të zeza, rafte e materiale didaktike!

Ndihma për edukimin është mundësimi konkret për një të ardhme më të mirë!

Gjatë muajve të verës do të realizojmë punimet për riparimin e çatisë dhe rikthimin e tualeteve në gjëndje funksionale si një detyrim për higjenën në institucionet arsimore!

Faleminderit Bashkia Dibër për bashkëpunimin në vënien në dispozicion të lejeve përkatëse.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.