Muhurr Dibër 12 Shtator, 2022

Shkolla e Mesme e Bashkuar “Dine Hoxha” Muhurr

Nxënësit e Muhurrit, Dibër, filluan këtë vit të ri shkollor 2022-2023 në ambjente të rikonstruktuara, të mobiluara e të pajisura me mjete mësimore e didaktike, falë kontributit të partnerit tonë International Project IPA, bashkëpunimit me Bashkinë Dibër dhe punës intensive gjatë tre muajve të verës të gjithë bashkëpunëtorëve!

Sot morëm falënderime nga prindër, nxënës e mësues!

Ne jemi të lumtur që mësues e nxënës në Muhur do të zhvillojnë tashmë mësimin në kushte komode!

Bashkë bëjmë më shumë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.