TIRANË 21 Qershor, 2022

“RINIS 2 FINALE”

Dje u zhvillua eventi final i programit Rinis- Regional Initiatives of North Albania Innovative Start ups me 10 sipërmarrje nga Mirdita, Kruja, Lezha, Dibra e Tropoja!

Shumë miq e dashamirës iu bashkuan aktivitetit.

Emocionet e konkurimit ia lanë vendin vendimit të jurisë! Faleminderit për angazhimin @Gent Picari, Kleina Kasanai, @Alfred Muharremi, @Valbona begolli, @Endrit Maçi

Fitues për mbështetje financiare për të zhvilluar dhe rritur sipërmarrjen u shpallën:

Erind Zalli udhërrëfyes malor, Bajram Curri

Aida Trupja dhe qendra Ivan, Peshkopi

Denisa Marku dhe E Veçanta, Lezhë

Suksese të gjithëve!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.