Bulqizë 20 Prill, 2021

“Rikonstruksioni i Spitalit Bulqizë faza 4

Edhe sivjet spitali i Bulqizës, u ndihmua nga partneri ynë në Zvicër IPA me fazën e katërt të punimeve.

Këto punime konsistuan në rikonstruksionin e pjesshëm të çatisë së spitalit dhe të riparimit total të rrjetit elektrik.

Punimet ecën me ritme të shpejta dhe gjithçka mbaroi në kohë.

Faleminderit IPA për ndihmën e çmuar për këtë spital ndër vite.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.