Krujë, Shqipëri 8 Prill, 2020

Rikonstruksioni i tualeteve në shkollën Derven, Krujë

E nisëm punën tonë në këtë shkollë për ti dhënë një pamje të bukur dhe e realizuam me sukses në fazën e parë kur rikonstuktuam tarracën e shkollës.
Por dëshpërimi ishte i madh në ambjentet e brendshme të saj, pikërisht aty ku çdo nxënës e ka të nevojshme të shkojë gjatë procesit mësimor. Po flasim për tualetet dhe rikthimin e
tyre në kushte optimale fizike dhe higjieno-sanitare për nxënësit e mësuesit që zhvillojnë mësimin në këtë godinë!
Bashkëpunimi me stafet mësimore dhe drejtuesit është shumë i rëndësishëm në realizimin e qëllimit për t’u ardhur në ndihmë shkollave dhe në mbarëvajtjen e mirëmbajtjen më tej të ndihmës së dhënë! Falë ndihmës së dhënë nga partnerët tanë, kjo ndihmë konkrete po bëhet realitet!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.