Hotesh Dibër 6 Shtator, 2021

“Rikonstruksioni i shkollës fillore Hotesh”

Punimet për rikonstruksionin e pjesshëm të çatisë dhe riparimin e tualeteve të brendshme  në shkollën Hotesh kanë përfunduar!

Kontrolluam punimet bashkë me kryetarin e Bashkisë Dibër z. Murrja dhe stafin e Bashkisë!

Më në fund shkolla fillore Hotesh do të ketë ujë të rrjedhshëm falë bashkëpunimit të bashkisë me banorët vendas!

E si rrjedhojë punimet e realizuara për ambjentet e tualeteve do të plotësojnë kushtet optimale higjieno-sanitare!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.