Hotesh, Dibër 15 Shtator, 2021

“Qendra e re shëndetësore në Hotesh”

Puna u kry!

Sot u hap Qendra Shëndetësore Hotesh, në Luzni të Dibrës!

Godina e re, e pajisur me bazën materiale dhe mjekësore të domosdoshme, do të ofrojë tashmë kushtet e duhura për shërbimin shëndetësor për banorët e zonës!

Drejtuesja e Vizion znj. Suela Kocibellinj, dhe kryetari i Bashkisë Dibër z. Shkëlqim Murrja bashkë me infermieren e qendrës e banorë të zonës, bënë sot inagurimin e QSh Hotesh!

Bashkë bëjmë më shumë! Faleminderit të gjithëve për bashkëpunimin!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.