Rrëshen 17 Maj, 2022

“Qendra e praktikës profesionale” në Rrëshen

Qendra e praktikës profesionale në Rrëshen,  është projekti më i ri që po zbatojmë në Mirditë si kontribut direkt për fuqizimin e të rinjve përmes aftësimit në praktikë!

Kjo qendër do të jetë në dispozicion të shkollave profesionale të zonës, ajo në Rrëshen dhe në Rubik, duke ofruar mundësi praktike profesionale për nxënësit e vitit të fundit të studimeve.

Gjithashtu, kjo sipërmarrje sociale do të ofrojë mundësi për të rinjtë dhe të rejat që vijnë nga grupe të disavantazhuara të mësojnë dhe të praktikojnë dijet përmes metodës  “Learning by doing”

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.