Rubik 21 Maj, 2021

“Qendra kulturore Abat Doçi në Rubik

                                                                                                                                              

Motër Adelina në Rubik po ofron terapi zhvillimi, logopedi, për fëmijët e shumë familjeve me probleme social-ekonimike!

Ne, së bashku me partnerin tonë Projekt Albanien, ofruam mbështetjen tonë me bazë materiale didaktike të larmishme për të lehtësuar dhe përmirësuar sadopak funksionimin e qendrës!

#vizionprojektalbanien

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.