Udhëtimi së bashku filloi me Voskopojën!

Shumë takime e shkëmbime eksperiencash zhvilluam me sipërmarrësit e rinj RINIS!

Faleminderit të gjithëve ju që ishit pjesë e punës tonë:

Diana “Shtëpia e miqve” Pogradec,

trajnere Elona Stefanllari Ballauri,

Eriseldi dhe Iljoni nga Korça Alpin,

Manfred Kräutler

nga Projekt Albanien

Dhe Çiljeta Olli Simaku në Qendrën Multifunkisionale Youth Lab që na mikpriti në ambjentet e qendrës!

Suksese të gjithëve në këtë rrugëtim!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.