Korçë 26 Shkurt, 2022

Programi “RINIS 2”

RINIS 2 filloi rrugëtimin…

Ide biznesi, sipërmarrje të reja, dëshira, ambicje, vështirësi e sfida na presin përpara në rrugëtimin “rinisas”

Ndalesa e parë ishte në Pogradec dhe në Korçë, ku konkurentët shpalosën idetë e tyre, u njohën me idetë e kandidatëve të tjerë dhe zhvilluan trajnime me ekspert të fushës.

Ditë të tjera intensive na presin në këtë projekt të saponisur.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.