Rrëshen 31 Janar, 2022

Prindërimi me disiplinë pozitive

Trajnimi i parë mbi Prindërimin me Disiplinë Pozitive (PDP), u zhvillua me prindërit dhe mësuesit e shkollës 9-vjeçare “Rrëshen 2”, nën kujdesin e drejtoreshës znj. Leonora Kaçorri.

Sfidat për të rritur fëmijë të përgjegjshëm, social e të suksesshëm i vendos prindërit në situata të pasigurta!

Ky program po zbatohet nga Eksena Qirici, psikologe, dhe Suela Koçibellinj, trajnere e DP!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.