Korçë 29 Maj, 2021

“Piknik si Qëmoti

                                                                                                                    

Fëmijët duan KIDC & YOUTH LAB në Korçë, sepse përkujdesja, edukimi, argëtimi dhe bashkëpunimi me prindërit janë motivi i punës së përditshme!

Shumë fëmijë e prindër u bashkuan  në Piknikun si Qëmoti organizuar në Pyllin e Fazanëve në bashkëpunim me Korça Alpin!

Momentet në familje, bashkëbisedimet prind-fëmijë e lojërat së bashku i ndihmojnë fëmijët të krijojnë vetëbesim e të rriten të lumtur!

Shumë aktivitete të tjera ju presin !

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.