Krujë 10 Tetor, 2021

“Pastro dhe promovo”

Faleminderit të gjithëve ju që u bashkuat me nismën “Hidhi Plehrat në Kosh” dhe Vizion O.J.F për iniciativën “Pastro e Promovo”!

Veprat e mira marrin frymë nga energjia pozitive që ju jepni!

Natyra na ushqen e ne i detyrohemi shumë!

Faleminderit Vullnetarëve nga Shqipëria e Kosova, dhe juve që u ofruat me makinat tuaja për transportin e miqve tanë!

Faleminderit Xhulian dhe Bashkia Krujë për angazhimin në logjistikë dhe transportin e mbeturinave!

Faleminderit Antea Cement dhe lokal Panorama në Krujë që u angazhuat dhe e mbështetët nismën tonë vullnetare!

Ne u bëmë bashkë, pastruam shumë pjesë të Malit të Krujës, që ia vlen t’i vizitoni miq!

Kujdes: Mos e vrisni natyrën, se ajo është pasuria më e madhe që do ju lini fëmijëve!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.