9 Janar, 2021

“Një kontenier për rast emergjence”

Situata e vështirë e krijuar nga reshjet e shumta të shiut ka rënduar gjendjen në shumë zona.

Ne bëmë të pamundurën dhe reaguam menjëherë ndaj kërkesës së Bashkisë Mirditë për një kontenier për familjet që u rrezikohet banesa nga rritja e nivelit të ujit! Me gjithë angazhimin maksimal të strukturave të Bashkisë për lehtësimin e situatës sërish problematika është e madhe!

Ne dorëzuam kontenierin për Bashkinë Mirditë dhe kjo është një mundësi për të siguruar jetë njerëzore në situatë emergjence!

Bashkë bëjmë më shumë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.