Frankth, Mat 16 Shtator, 2022

“Një klasë e re në Frankth”

Klasa e re e ndërtuar për shkollën 9-vjeçare në Frankth, Mat, tashmë është gati për të mirëpritur fëmijët në ditën e parë të shkollës!

Falë kontributit të partnerit tonë International Project IPA, nxënësit e mësuesit nuk do kenë mësim me dy turne!

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor u organizua një ceremoni inaugurimin me pjesëmarrjen e Kryetarit të Bashkisë Mat, z. Agron Malaj dhe drejtueses së shoqatës Vizion znj. Suela Koçibellinj

Ta gëzoni klasën e re, të dashur nxënës!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.