Krujë, Vorë 18 Mars, 2021

“Ndihmë direkte për 5 familje të dëmtuara nga tërmeti

Ndihma direkte për familjat e dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit 2019 u bë me mbështetjen e

Global Albanians Foundation

Ofruam ndihmë për 5 banesa në zonën e Krujës dhe Vorës!

Familje të cilat jetojnë në kushte të vështira social-ekonomike dhe në pamundësi për të përmirësuar vetë dëmtimet e shkaktuara nga tërmeti!

Tashmë kanë filluar punimet edhe në shtëpinë e Bujarit, në Vorë!

Këtu disa momente nga puna e madhe që po realizohet me ritme të shpejta.

Foto nga soleta e dëmtuar e cila prej më shumë se një viti fuste gjithë shiun brenda dhe foto nga punimet për çatinë e re!

Alma Zito

Bujar Aliu

Dashamir Zherri

Arben Malaj

Lumturie Zherri

Janë përfituesit e parë të ndihmës.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.