30 Dhjetor, 2021

“Ndihma e dimrit”

Këtë fundvit organizata Vizion dërgoi një pako ushqimore te mbi 685 familje në nevojë në Shqipëri!

Shumë urime e bekime kemi marrë në momentet e takimit me gra e burra, pleq e plaka!

Shumë dhimbje e trishtim kemi gjetur në sytë e fytyrat tuaja fëmijë, prindër e gjyshër!

E gjithë kjo ndihmë është bërë e mundur falë punës së palodhshme të bashkëpunëtorëve të Vizion dhe kontributit tonë direkt në terren!

Faleminderit të gjithëve për punën tuaj vullnetare në ndihmë të familjeve në nevojë!

Mirënjohje për partnerët tanë që dhurojnë për familjet shqiptare në nevojë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.