Zogjaj, Bulqizë 2 Qershor, 2022

“Ndërtimi i qendrës shëndetësore në Zogjaj”

Qendra shëndetësore në #Zogjaj tashmë është gati! Godinë e re, mobilim, pajisje mjekësore dhe medikamente për të ofruar shërbimin e kujdesit shëndetësor për banorët e zonës!

Falë ndihmës së partnerit tonë International Project Aid IPA, dhe bashkëpunimit me #BashkiaBulqizë, kryetarin z. Alla dhe stafin u bë i mundur lehtësimi i procedurave dhe realizimi i punimeve brenda afateve optimale.

Faleminderit të gjithëve për bashkëpunimin!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.