Borizanë, Shqipëri 6 Shkurt, 2018

Laboratori i informatikës – Haxhi Qira

Laborator informatike dhe Bibliotekë janë themelet e çdo shkolle. Sot në shkollën e mesme të bashkuar “Haxhi Qira” në Borizanë ne dërguam kompjuter, printer, projektor, tavolina e karrige ashtu sic duhet të jetë një laborator i vërtetë informatike. Si dhe bëmë të mundur pajisjen e bibliotekës me libra të shumellojshëm me tituj të ri aktual! Ndihmë plot vlera faleminderit Vizion Ojf dhe bashkepunetorët.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.