Klos 14 Dhjetor, 2022

“Krevate të rinj për kopshtin në Klos”

Tashmë, fëmijët e Kopshtit të Klosit kanë krevatë të rinj, krevatë komodë dhe praktikë, falë kontributit të partnerit tonë #ProjektAlbanien.

Me kontributin e #BashkisëKlos u bë e mundur dhe blerja e dyshekëve të rinj.

Fëmijët do kenë mundësi të bëjnë gjumin më të qetë tani, shumë e rëndësishme për rritjen e tyre!

Bashkë bëjmë më shumë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.