Kopshti Rrëshen 18 Nëntor, 2020

Kopshti i ri në Rrëshen

Shoqata Vizion me partnerin Projekt Albanien, ka dhënë muaj e fundit kontributin për  kopshtin Rrëshen. Ne dhuruam bazë materiale didaktike për fëmijet e 10 grupeve në këtë kopsht!

Bashkë me stafin mësimor, drejtuesen e kopshtit znj. Elida, koordinatorja e Vizion znj. Erinda dhe drejtuesja znj. Suela inventarizuan materialet dhe realizuan shpërndarjen e tyre sipas grupeve!

Edhe ambjentet e kuzhinës që u pajisën me bazë materiale dhe mobiljet e duhura falë suportit të partnerit tonë, tashmë kanë marrë formën e duhur.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.