Hotesh, Dibër 1 Qershor, 2022

“Kopshti i ri në Hotesh”

Ne sot inauguruam kopshti e ri të fëmijëve në Hotesh

Falë ndihmës së partnerit tonë International Project Aid, bashkëpunimit me Bashkinë Dibër e lehtësimit të punimeve me kryetarin z. Spahiu dhe nënkryetarin z. Sajmir Kojnozi si edhe punës intensive të grupit të punës me Pllumin e shumë miq të tjerë, sot fëmijët gëzojnë në ambjentet e reja!

Faleminderit të gjithëve për bashkëpunimin!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.