Frankth 22 Tetor, 2020

“Kopshti i ri në Frankth”

Godina e re e kopshtit në Frankth po bëhet ashtu siç të gjithë fëmijët dhe stafi mësimor e kanë ëndërruar! Shumë shpejt ambjentet do të mbushen me zërat e hareshëm e dëshirat e fëmijëve!

Faleminderit partnerit tonë International Project Aid!

Falë edhe ndihmës së Bashkisë Mat, ky projekt po realizohet më së miri dhe pritet të përfundojë brenda afateve të përcaktuara!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.