16 Dhjetor, 2020

Klasat burimore në Rrëshen

Së bashku me prindër, stafet mësimore, drejtuesit e shkollave dhe ZVAP Mirditë, drejtor z. Kaçorri, skuadra e Vizion festoi inagurimin e hapjes së dy Klasave Burimore në shkollën “Nr 2 Rrëshen” dhe shkollën “Pashko Vasa” gjithashtu!

Falë mbështetjes së partnerit Projekt Albanien u bë e mundur që ambjentet e klasave burimore të pajisen me të gjithë bazën materiale didaktike dhe mobilimin e përshtatshëm për zhvillimin e planeve specifike në ndihmë të fëmijëve AK.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.