Kukës 11 Mars, 2021

” Karrige për kopshtet nr.2 dhe nr. 3 në Kukës”

Kopshti është vatra e parë e edukimit për një fëmijë dhe ata meritojnë kushtet më të mira të mundshme në rrugëtimin e dijes!

Ne dhuruam 140 karrige për Kopshtin Nr. 2 dhe Kopshtin Nr. 3 në Kukës!

Drejtuesja e Vizion znj.

Suela Kocibellinj

asistoi në dorëzimin e karrigeve që u mundësuan me mbështetjen e partnerin Projekt Albanien!

Nënkryetarja e Bashkisë znj. Majlinda Onuzi dhe drejtoresha për Arsimin dhe Kopshtet znj.

Zurie Lita

shprehën mirënjohje për këtë ndihmë që ndikon direkt në përmirësimin e cilësisë së shërbimit dhe edukimit në këto dy kopshte!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.