Rrëshen 24 Korrik, 2021

“Kampi veror Mirdita Vizion në Rrëshen”

28 qershor – 24 korrik

Një verë ndryshe për fëmijët!

Kampi Veror Mirdita Vizion në Rrëshen edhe këtë vit filloi aktivitetin e tij.

Së bashku me partnerin tonë austriak Partner Albanien, u mundësuam fëmijëve të qytetit të Rrëshenit të kalojnë një verë me argëtim, lojëra, aktivitete të ndryshme në natyrë! Në këtë kamp morën pjesë 153 fëmijë të moshave 6-14 vjeç, të cilët u argëtuan dhe shijuan këto ditë të ngrohta, ashtu siç fëmijët dinë.

Ia vlen të vini dhe nga qytete të tjera e të bashkoheni me fëmijët në Rrëshen!

Enjoy the life like children do!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.