Kukës 19 Mars, 2021

“Food bank, 30 pako ushqimore në Kukës”

Në bashkëpunim me Food Bank Albania, dorëzuam 30 pako ushqimore për familjet në nevojë në Kukës!

Në bashkëpunim me Drejtorinë e Çështjeve Sociale në Bashkinë Kukës dhe Elenën, u bë e mundur shpërndarja e pakove pranë familjeve që jetojnë në kushte të vështira social-ekonomike.

Një pako ushqimore është një ndihmë e vogël në të përditshmen e vështirë që jetojnë shumë familje në nevojë në Shqipëri!

Bashkë bëjmë më shumë! 16 Mars 2021

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.