11 Janar, 2021

Dyer e dritare të reja për banesën në Bardhaj

Tashmë familja në Bardhaj, Mirditë ka dyer e dritare të reja.

Kërkesa jonë mori përgjigjen e një njeriu me zemër të madhe e vullnet të mirë!

Faleminderit z. Ali Nuni për kontributin e paçmueshëm që dhe sot për kompletimin e kësaj shtëpie me dritare e dyer të reja!

Faleminderit Nuni mobileri

për ndihmën tuaj!

Ju jemi mirënjohës me zemër!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.