Burrel 22 Tetor, 2021

“Dita ndërkombëtare e aktivizmit”

Prezantimi i nismës “U change-socializim përmes artit” në Burrel.

#NAD2021 Dita kombëtare e aktivizmit bëri  bashkë aktivistët në qytetin e Burrelit për një ndryshim.

Të rinjtë e të rejat e gjimnazit “28 Nëntori” në Burrel rigjallëruan  sheshin e jashtëm të shkollës, përmes artit mural!

Të rinjtë janë motivim!

Ata ia dolën mbanë të bënin ndryshimin, duke i dhënë Gjimnazit “28 Nëntori” Burrel, ngjyra dhe jetë përmes artit!

Ju lumshin duart e mendja: Kejsi, Serona, Xhoida, Regi, Suela, Ira, Greta, Ana, Berta, Dasarel, Kristina, Klaert!

Faleminderit edhe ju që i përkrahët e i mbështetët aktivistët!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.