Mat, Mirditë, Bulqizë 25 Dhjetor, 2022

“Dhuratat e Vitit të Ri për fëmijët”

Festat e fundvitit janë frymëzimi ynë sa herë takohemi me ju fëmijë!

Këtë vit takuam 117 fëmijë me probleme zhvillimi dhe shpërndamë dhurata për ta në zonat: Mirditë, Mat, Bulqizë.

Është shumë i rëndësishëm roli i bashkive në ofrimin e shërbimeve për fëmijët me probleme zhvillimi dhe rasti i Bashkive Bulqizë, Mat e Mirditë është një shembull për t’u ndjekur!

Faleminderit të gjithëve për punën tuaj të mirë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.