Sopot, Shqipëri 8 Prill, 2020

Çatia e shkollës Sopot

Ajo që e prek e para çdo dukuri natyrore, ajo që e prek dhe e vret shiu, era, dëbora, është kurora mbi kokë, çatia.
Të vriten sytë kur sheh pamjen e trishtë të shkollës Sopot, ku qindra nxënës që gumëzhijnë e mësojnë në ambjentet e saj arrijnë të shohin qiellin e hapur.
Por, tanimë shkolla Sopot u bë me çati të re ashtu siç i ka hije një shkolle. Punimet filluan dhe ecën me ritme të shpejta. Sa bukur kur gjithçka shkon mirë dhe shikojmë gezim në sytë e fëmijëve.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.