Mat 4 Nëntor, 2021

“Çanta dhe mjete shkollore për fëmijët në Mat”

Ndihma direkte në familje mbetet jetike për shumë zona në Shqipëri!

Në vijim të punës në terren, ne shpërndamë 47 Pako Shkollore (çanta me mjete) dhe 25 Pako Ushqimore për familje në nevojë në Bashkinë Mat!

Në ditët në vijim do të vazhdojë shpërndarja edhe në zona të tjera, si traditë për të qenë pranë këtyre familjeve në prag të festave të fundvitit!

Faleminderit stafi i Bashkisë Mat për bashkëpunimin dhe lehtësimin e shpërndarjes në terren!

Bashkë bëjmë më shumë!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.