Rrëshen 15 Korrik, 2020

“Biblioteka Gjon Gazulli”

Në Bibliotekën “Gjon Gazulli” Rrëshen u dhuruan sot: kompjuter, projektor, tendë, printer!
Kjo bibliotekë do të ketë mbështetje sërish në ditët në vijim, për ta sjellë atë në kushte të kënaqshme për lexuesin e Rrëshenit dhe zonave përreth!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.