Prosek Mirditë 29 Maj, 2021

“Ambulanca Prosek

Tashmë Ambulanca Prosek ofron shërbim shëndetësor për banorët e zonës dhe kalimtarët e rrugës Rrëshen-Burrel, në kontenierin e vendosur buzë rrugës nacionale.

Gjatë javës, ambulancën e furnizuam edhe me medikamente dhe materiale të domosdoshme për funksionimin e saj!

Si zgjidhje e përkohshme, deri në ndërtimin e godinës së re, ky kontribut do të bëjë të mundur ofrimin e shërbimit shëndetësor optimal si edhe lehtësimin e punës për stafin që punon aty!

Regjistrohu për të rejat e fundit

Duke paraqitur detajet tuaja ju pranoni përdorimin e tyre në përputhje me Politika e privatësisë.