05 Shkurt 2018Sukth, Shqipëri

Open Lecture - Dhosi Liperi

”Open Lecture” ne gjimnazin e Sukthit. Folëm për problematikat dhe nevojat që has sot cdo gjimnazist! Shpeshherë me tone pesimizmi, biseda zgjoi shumë aspekte për të cilat do punojmë sëbashku me këta të rinj e të reja në ditët në vijim!

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map