06 Shkurt 2018Borizanë, Shqipëri

Laboratori i informatikës - Haxhi Qira

Laborator informatike dhe Bibliotekë janë themelet e çdo shkolle. Sot në shkollën e mesme të bashkuar “Haxhi Qira” në Borizanë ne dërguam kompjuter, printer, projektor, tavolina e karrige ashtu sic duhet të jetë një laborator i vërtetë informatike. Si dhe bëmë të mundur pajisjen e bibliotekës me libra të shumellojshëm me tituj të ri aktual! Ndihmë plot vlera faleminderit Vizion Ojf dhe bashkepunetorët.

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map