• German (Deutschland)
  • Albanian-AL
Vizion OJF
Rr. Medar Shtylla, pll.4
Tirana, Albania
Tel:+35544502071
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa
Projekte te realizuara pdf Shtyp Email

 Rikonstruktimi i shkolles fillore, Fushe  Alia 

 Gjendja e shkolles fillore Fushe Alia ishte ne  gjendje te mjeruar kur ne e vizituam ate per  here te pare. Zhvillimi i mesimit behej ne  kushte te mjera dhe aspak te tolerueshme per  femijet qe shkonin aty. Kesisoj rikonstruktimi i  kesaj shkolle ishte nje nevoje imediate si per nxenesit, prinderit dhe mesuesit ashtu eshte per te gjithe banoret e zones Fushe Alia. >me shume

Emergjence: Janar 2010, Permbytje te medha ne Shkoder

 Me nderhyrjen e menjehershme ne terren te shoqates Vizion OJF dhe me kontributin e Muslimehelfen u be i mundur furnizimi me uje te pijshem i fshatrave Belaj, Rrushkull, Darragjat, Pentar, Samrish e Shirq te komunes Dajc bregu i Bunes. >me shume 


Rikonstruktimi i qendres shendetesore Kala e Dodes, nje mundesi per te shpetuar jete.

 Ne bashkepunim me shoqaten Muslimehelfen u be i mundur rikostruktimi i qendres shendetesore Kala e Dodes (afro 300 m2) e cila ishte ne gjendje te mjeruar prej disa vitesh. >me shume

 

Ngritja e nje biblioteke modeste ne shkollen 9-vjecare Kala e Dodes

Me ndihmen e vullnetareve tane dhe fondet e mbledhura nga bashkepunetoret e Vizion OJF  u be i mundur krijimi i nje bibiloteke per shkollen 9-vjecare ne Kala e Dodes... >me shume


Kurse rrobaqepesie per grate dhe vajzat e Gerdecit, nje mundesi per nje jete me te mire

Ne qendren Vizion ne Gerdec, tashme kane filluar edhe kurset e rrobaqepesise per vajzat e grate e kesaj zone duke kontribuuar keshtu ne permiresimin e jetes se tyre. >me shume


Qender rehabilitim, edukim dhe keshillimi per femijet dhe grate ne nevoje, Gerdec

Ne bashkepunim me shoqaten Muslimehelfen, ne fshatin Gerdec eshte bere i mundur ndertimi i nje qendre per te ndihmuar grate dhe femijet ne nevoje pas shperthimit me 18.03.08 >me shume


Rikonstruktimi i catise ne shkollen fillore, Vasije, Kala e Dodes

Per shkak te dimrave te gjate catia e shkolles fillore ne fshatin Vasije, te Komunes Kala e Dodes ishte thuajse totalisht e rrenuar dhe rrezikshme per te zhvilluar mesimin.           >me shume


Rikonstruktim i shkolles fillore ne Bulqize

Tashme nxenesit e shkolles fillore ne Bulqize mund te mesojne ne nje shkolle me kushte te mira per zhvillimin e mesimit. >me shume


Libri shume i rendesishem per te ardhmen e femijeve

Qender per asistence shkollore ne Bathore, periferi te Tirane  >me shume

 

 

 

image005.jpg image007.jpg image009.jpg image011.jpg image013.jpg

image001.jpg image015.jpg image017.jpg image019.jpg image021.jpg image023.jpg image025.jpg image027.jpg image029.jpg image031.jpg
image032.jpg image033.jpg image035.jpg image039.jpg
image041.jpg image043.jpg image045.jpg
image003.jpg image047.jpg image049.jpg image051.jpg image053.jpg image055.jpg image057.jpg image059.jpg image061.jpg image063.jpg image065.jpg
image067.jpg image069.jpg image071.jpg image073.jpg image075.jpg
  image077.jpg image079.jpg image081.jpg image083.jpg
  image085.jpg image087.jpg image089.jpg image091.jpg image093.jpg
 
Kjo faqe interneti shikohet më mirë nëse përdorni Firefox ose Google Chrome web browser.
Diese Website und viele andere zeigt besser, wenn Sie den Firefox oder Google Chrome Web-Browser zu verwenden.

Copyright © 2010 VIZION OJF. All Rights Reserved.
Design by Art Legal