Projekte Aktuale

projekte te tjera
22 Dhjetor 2017

Ndihma në Rrëshen

Sot ishim në Rrëshen për të shpërndarë Pako Ushqimore për familjet me gra kryefamiljare. Situata për shumë prej tyre është tejet e vështirë! Dhe për t’u admiruar është fakti që shumë prej fëmijëve jetim që rriten nën kujdesin e nënave të tyre janë nxënës shumë të mirë në shkollë,

Me Shume
17 Dhjetor 2017

Ndihma në Bulqizë

U bënë 5 vite që cdo fundvit na gjen në Bulqizë, krah familjeve në nevojë! Këtë vit u erdhëm në ndihmë 120 familjeve në kushte ekstreme varferie të kësaj zone fale ndihmës së muslimehelfen dhe punës së palodhur të vullnetareve e bashkëpunetorëve tanë.

Me Shume
4 Tetor 2017

Fshati Draç së shpejti me shkollë të re!

Viti i Ri do ti gjejë me një shkollë të re 247 fëmijët e fshatit Draç. Prej afro 5-vitesh ato nuk zhvillonin mësim në shkollën tejet të amortizuar, por në ambiente të marra me qera.

Me Shume

Rreth Vizion OJF

Shoqata Vizion O.J.F e regjistruar me vendim gjykate nr.2180 të rrethit Tiranë, ushtron veprimtarinë e saj humanitare në të gjithë Shqipërinë.

Synimi

Synimi ynë është të kontribuojmë në përmirësimin e jetës së grave dhe fëmijëve në nevojë si edhe të të gjithë njerëzve që jetojnë në kushte të vështira ekonomike, sociale e fizike. Shoqata Vizion O.J.F është tashmë prej afro tetë vjetësh aktive me projektet e saj në zona të ndryshme të Shqipërisë. Ne e dimë që ky është vetëm fillimi dhe shumë punë na pret përpara.

Skuadra

Në skudrën tonë bëjnë pjesë njerëz të specializuar në profesionet përkatëse dhe të gatshëm për të ndihmuar në realizimin e misionit tonë të përbashkët.

Si punojmë

Objektivi ynë është t’u vijmë në ndihmë fëmijëve, grave dhe të gjithë njerëzve në nevojë pa dallim feje, race, krahine apo ideje dhe mënyra më e mirë për ta bërë këtë është t’i njohësh vetë këta njerëz dhe të dëgjosh nevojat e tyre.

Misioni Ynë

Shoqata Vizion O.J.F është një organizatë jofitimprurëse në ndihmë të fëmijëve, grave dhe të gjithë njerëzve në nevojë pa dallim feje, race, krahine apo ideje. Misioni ynë është të përmirësojmë jetët e njerëzve në nevojë, t’i mbrojmë ata, të gjendemi pranë tyre dhe së bashku të gjejmë zgjidhjen për të përmirësuar realitetin ku jetojnë.

Vizioni Ynë…
…është Vizioni Juaj

Me Shume

Vizioni Ynë…
…është Vizioni Juaj

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map